Ëmbëlsohu në vendin tënd, ëmbëlsohu në Big Scoop!

By: Fjoralba Krapi - Aug 05,2021

imageHeader

Big Scoop - brendi i famshëm që ofron shumëllojshmëri të ëmbëlsirave, krepave, waffle’s, akulloreve, e të tjera, në këto kohë festash është vendi i preferuar i familjeve dhe të gjithëve që duan të provojnë shijen më të mirë të ëmbëlsisë dhe të kenë një vend ku ndihen rehat dhe me një mori zgjedhjesh në ushqim e pije.

Tani që shumë nga familjarët e të afërmit tanë vijnë nga diaspora për pushime në Kosovë, vendi ideal për të kaluar kohë e për të marrë ëmbëlsinë që ju duhet në këto ditë të ftohta dimri është Big Scoop.

“People love great taste, that’s why they love BigScoop”

Në Big Scoop, për dallim nga herët e tjera i gjeni më të preferuarat si Choco Brownie, Lotus Cup, Oreo Minipancakes, Ferrero Scoop e shumë të tjera për të gjithë adhuruesit e shijeve të ëmblave. Por, përveç të emblave Big Scoop ka dhe ushqime të njelmëta siç kërkohet e preferohet shumë Crêpe me Chicken Sweet Corn.

Big Scoop e keni gjithandej, nga Prishtina e deri në Ulqin e Tiranë. Në Kosovë ndaluni kudo, në Prishtinë, Ferizaj, Gjilan e Prizren. Për t’u njohur më shumë me lokacionet e Big Scoop dhe menu-në kerko ne instagram bigscoop_ks.

Share this article:

More From Our Blog

Vazhdon rritja e BigScoop - Lokacione të reja dhe Menu e re!

Read more

BigScoop - Tani me lokacion në qendër

Read more